Zahvala vsem sodelujočim

7.Rally Vipavska dolina je uspešno zaključen in ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem, ki ste karkoli pripomogli k izvedbi.
Najprej hvala vsem prostovoljcem, članom kluba Ajdovščina Motorsport, redarjem, funkcionarjem, policiji in reševalni službi, voznikom v spremljevalnem programu (oldtimerji, fičkoti, drifterji), reli posadkam in nenazadnje tudi vam, gledalcem, za množičen obisk in podporo. To je največje potrdilo, da je bil ves trud za organizacijo takšne prireditve, vreden.

Seveda izvedba 7. Rally Vipavska dolina ne bi bila mogoča tudi brez pomoči sponzorjev:
– Občina Ajdovščina
– Občina Vipava
– Mlinotest
– Fructal
– Bokra
– Klima in d.o.o.
– Kerazid
– Pam d.o.o.
– Petrič
– Marko Vrčon s.p.
– Intercars
– Avtokleparstvo Miran Fabjan
– Transport Curk
– Avtovleka Štucin
– PSP
– CPG
– Kristjan Širok s.p
– Misenplas d.o.o.
– Fama d.o.o.
– Strugarstvo Franetič d.o.o.
– Tapetništvo Damjan s.p.
– Vamm Andrej Valič s.p.
– ELES d.o.o.
– Krokar
– DARS
– E3

Zahvala tudi vsem prebivalcem naselij, skozi oz. mimo katerih je potekal reli, za strpnost v teh dveh dneh, za pozitiven odziv na povratek relija v vaš okoliš in razumevanje. Upamo, da zapore cest niso pretirano ovirale vašega vsakdanjega življenja, dostopa do doma ali službe.

Ekipa racemarket.net, ki je preteklih 6 mesecev z vami prek Facebooka in spletne strani obujala spomine na prejšnje izvedbe, poskrbela za obveščanje in odgovore na vaša vprašanja, se zahvaljuje za velik odziv na objavljene vsebine, vaše reakcije in delitve – pomoč pri promociji relija.
Hvala!

Scroll to top