Zahvala

Pravijo, da je vsega lepega enkrat konec in tako je tudi z 8. Rallyjem Vipavska dolina. Presegli smo lanske številke v prijavah, R5 dirkalnikih in tudi v številu gledalcev. Najprej bi se zahvalili vsem prostovoljcem, članom kluba Ajdovščina Motorsport, redarjem, funkcionarjem, policiji, gasilcem, reševalni službi ter vsem posadkam in njihovim ekipam. Hvala tudi starodobnikom, vožnji po dveh kolesih ter Porschejem, ki so letos popestrili dogajanje po ceremonialnem startu. Seveda pa ne smemo pozabiti na vse gledalce, ki ste strastno podpirali svoje favorite. Brez vas zagotovo ne bi bilo pravega vzdušja in tako ste ponovno dokazali, da je rally doma na primorskem.

Foto Andraž Martinšek
Ne pozabimo na podporo sponzorjev, ki so bistveno pripomogli k sami izvedbi 8. Rally Vipavska dolina, v prvi vrsti Občini Ajdovčina in Vipava ter vsem krajevnim skupnostim.
Upamo, da domačini ob pokanju in bencinskih hlapih niste preveč trpeli in se vam zahvaljujemo za strpnost. Naša dolina ima številne čare in eden izmed njih so tudi zanimive ceste. Veseli smo, da smo od obiskovalcev prejeli številne pohvale na račun naše narave.

Foto: Neža Mermolja
Hvala tudi za vse kritike in pohvale. Ob naslednjem rallyju se bomo še bolj potrudili in odpravili pomankljivosti, ki so se morda pojavile. Vsak dan se naučimo nekaj novega in s tem skupaj gradimo boljšo prihodnost.

Foto: Uroš Hladnik
Letošnjo medijsko dejavnost sva prevzela fanta iz portala Cestni dirkač in vas z objavami kratkočasila na Facebooku in Instagramu. Vsem se zahvaljujeva za vaš odziv, ker ste tako tudi vi pripomogli k sami promociji letošnjega rallyja. Super ste!
Mi se že veselimo novih izzivov in se vidimo ob naslednji priložnosti!
Scroll to top